Over onsHoi! Leuk dat je een kijkje neemt op onze website.
Wij gaan in 2019 alweer voor het zesde jaar mee met Sinterklaas naar Nederland. Dit doen wij met heel erg veel plezier. 

Ken je ons nog niet? We zullen ons even voorstellen:

Planpiet zorgt er altijd voor in Spanje (maar ook zeker in Nederland) dat alles goed verloopt. Eigenlijk heeft hij een beetje dezelfde taken als Hoofdpiet. 
Als er een piet ziek is of niet mee kan, dan zorgt Planpiet dat een andere piet zijn of haar taken overneemt. Wat het verschil is tussen Hoofdpiet en Planpiet? Bij de Hoofdpiet loopt alles op rolletjes en bij Planpiet valt alles is de soep! Gelukkig komt het uiteindelijk wel weer goed.
Juffrouw Pita, de naam zegt het misschien al, is de juf van de danspieten. Zij bedenkt altijd alle dansjes en leert ze vervolgens aan de danspieten aan  in de Pietenschool. 
Dit zul je vast een keer gaan zien in een van de vlogs of tijdens onze theatershows. Juffrouw Pita is snel gestrest maar gelukkig weten de kinderen haar altijd heel goed te kalmeren.

Naast onze eigen website en de vlogs zijn wij elk jaar weer te zien in theatershow ''Feest voor Sinterklaas''. Deze show is te zien in 4 theaters in Midden-Nederland. 
Voor al deze informatie kan je kijken op; www.feestvoorsinterklaas.nl

Wij hopen dat je op onze website, veel leuke dingen gaat vinden. Mocht je vragen hebben, dan horen wij dat natuurlijk graag. 

Lieve groetjes,
Planpiet en Juffrouw Pita